Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Vile, case si duplexuri de vanzare in Bucuresti Popesti Leordeni Localizare cartier rezidential
Vile, case si duplexuri de vanzare in Bucuresti Popesti Leordeni - Localizarea ansamblului cartier rezidential Allegria Residence - prezentare schematica, generalitati si detaliile cadastrale ale proiectului.
RO
GB
FR
_

Proiectul ”Allegria Residence“ este localizat intr-o zona exclusiv rezidentiala, este format din case, vile si duplexuri ce beneficiaza in mod fericit de toate facilitatile si serviciile care raspund dorintei de confort a fiecaruia dintre noi.

Proiectul ansamblului de locuinte “Allegria Residence“ a fost realizat langa Bucuresti si Popesti Leordeni pentru a asigura armonia cu mediul inconjurator si pastreaza cu generozitate spatiile deschise pentru cei care doresc sa se bucure de liniste intr-o casa, vila sau duplex.
Facilitatile moderne la preturi accesibilie reprezinta marca acestui ansamblu de case. “Allegria Residence” este cel mai mare cartier rezidential in zona de sud-est cu peste 100 de case, situat pe Sos. Bucuresti Popesti Leordeni Oltenita DN4, la 16 km de centrul orasului si 2,5 km de linia de centura, asigurand un acces usor pe cele 4 bretele din si spre Bucuresti prin partea de Sud a orasului.
Cartierul face parte dintr-un proiect rezidential de peste 1.000 de case desfasurat pe 600.000 mp, teren scos din circuitul agricol cu PUZ, PUD fiind pregatit pentru constructii si care va beneficia de drumuri largi, spatii verzi, terenuri de sport, zone de agrement, parcuri si spatii de joaca pentru copii, servicii si comert, institutii de invatamant, centre medicale, farmacii si diverse birouri.
Image
Ansamblul ofera case, vile si duplexuri ce au dotarile complete de infrastructura, precum si toate utilitatile : curent electric, gaze naturale, alimentare cu apa si canalizare de apa menajera si pluviala la o statie de epurare ecologica, ce functioneaza in regie proprie.
In imediata apropiere a complexului de case si vile, de tip duplex sau simple, se afla balta de pescuit sportiv.
Conceptul “Garantat Acasa” propus de “Allegria Residence” inseamna 5 modele diferite de case cu suprafata construita desfasurata cuprinsa intre 192 – 324mp, parter si etaj mansardat amplasate pe un lot de teren de cca.315 – 610 mp cu o curte proprie individuala.
Caracteristicile geotehnice ale terenului au permis realizarea unor fundatii solide ale caselor, vilelor si duplexurilor.
Casele sunt construite din caramida sau pe sistemul Amvic, izolate interior si exterior iar structura de rezistenta este din stalpi si grinzi portante de beton armat calculate sa reziste la seism de 8,5 grade pe scala Richter.
Finisajele sunt de calitate superioara, iar alegerea lor apartine clientului, asigurand personalizarea locuintei. Toate lucrarile efectuate beneficiaza de o garantie de 10 ani.
Modalitatea de plata a imobilelor este avantajoasa, realizandu-se in functie de etapa de executie la care se contracteaza casa.
Se poate facilita si obtinerea de credite ipotecare sau imobiliare adecvate cerintelor potentialilor clienti.