Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dezvoltator Proiecte Residentiale Allegria, Modele Vile, Case si Duplexuri
Dezvoltatorul Proiectelor Residentiale Allegria este S.C. LAVI PROINVEST S.R.L. specializata in constructia de vile modele tip case si duplexuri la cele mai inalte standarde in urma experientei de 10 ani in managementul constructiilor in Israel
RO
GB
FR
_

Dezvoltatorul Proiectului rezidential 'Allegria Residence', S.C. LAVI PROINVEST S.R.L. este o companie relativ tanara pe piata din Romania, insa, in spatele acesteia se afla oameni cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor de vile, case si duplexuri.

LAVI PROINVEST SRL este o societate cu capital strain privat care beneficiaza de cunostintele si experienta acumulate de conducerea societatii in Israel si isi propune sa realizeze un proiect rezidential ce cuprinde modele de case tip vila sau duplex la standarde internationale.
Crezul nostru este sa oferim clientilor tot respectul si toata atentia, cladind relatiile cu profesionalism si corectitudine.
Dorind sa oferim clientilor cele mai bune conditii si un mediu adecvat unei vieti linistite si pline de confort, nu am facut nici un compromis in ceea ce priveste calitatea materialelor si a modelelor caselor, vilelor si duplexurilor oferite.
Noi nu vindem vise, vindem lucruri reale; nu vindem un plan, noi vindem o casa, o vila sau un duplex real. De aceea mai intai am inceput sa construim si abia apoi am inceput sa promovam ansamblul.
Clientii care vor vizita biroul nostru de vanzari de langa ansamblu vor avea ocazia sa viziteze si o casa model, complet finisata. In acest fel este mult mai usor sa va inchipuiti cum va arata casa dumneavoastra.
Totodata, mai multe case, vile si duplexuri se afla in diverse stadii de executie (de la fundatie pana la finisare), astfel incat va puteti convinge de calitatea si standardele inalte la care se executa lucrarile.

BEN HUR LAVI
Manager
S.C. LAVI PROINVEST S.R.L.